Waarom rozenbottels

Met de kracht van de rozenbottels!

De rozenbottel staat al eeuwen bekend om haar krachtige eigenschappen. De Romeinen gebruikten het voor geneeskundige doeleinden (o.a. bij hondsdolheid), Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd er veelvuldig gebruik gemaakt van deze vrucht toen er een tekort aan vitamine C ontstond en zeelieden namen de vrucht mee op reis om de beruchte scheurbuik te voorkomen.

LitoFlex is een 100% natuurlijk voedingssupplement van enkel en alleen rozenbottels en is bedoeld om bij te dragen aan de beweeglijkheid van de gewrichten. Het bijzondere aan rozenbottels is dat zij een wortelstelsel hebben dat diep in de bodem doordringt. Dit zorgt ervoor dat de plant een grote verscheidenheid aan natuurlijke vitamines en mineralen kan bereiken en absorberen. Door rozenbottels op een speciale manier te drogen, wordt het actieve bestanddeel in rozenbottels, genaamd GOPO, behouden. Dit maakt LitoFlex uniek in Nederland!

LitoFlex draagt bij aan de beweeglijkheid van de gewrichten, het afweersysteem en de bloedcirculatie

LitoFlex is 100% natuurlijk

Het blijft bij de rozenbottel niet beperkt tot GOPO. Het kleine, oranje vruchtje is zeer rijk aan vitamine C. Het bevat acht keer zoveel vitamine C als kiwi en zelfs twaalf keer zoveel als sinaasappels. Deze natuurlijke vitamine C wordt snel en gemakkelijk opgenomen waardoor het weerstandvermogen tijdens en na zware activiteiten ondersteund blijft. Daarnaast bevat rozenbottel ook de vitamines A, B1, B2, E en K.