Ervaringen

Ben jij nog niet overtuigd  van de kracht van LitoFlex en wil je graag de ervaringen van anderen lezen? Bekijk deze dan hieronder in het overzicht van alle ingestuurde reviews.
Ben jezelf al een trouwe gebruiker en wil jij juist anderen laten weten wat LitoFlex voor jouw heeft betekend? Laat het ons dan weten?  Je kunt je review en je adresgegevens per e-mail naar ons toe sturen. Als dank ontvang je dan een gratis verpakking t.w.v. €19,95 euro.

De ervaringen van onze rozenbottelfans

Bea (58 jaar): Ik ben zelf al wat ouder en nadat ik in de overgang kwam, werden mijn gewrichten er ook niet beter op. Ik voelde me stram en stijf. Elke dag weer. Ik was op zoek naar een natuurlijk voedingssupplement, zo kwam ik bij LitoFlex uit. Na twee maanden voelde ik me weer zoals vroeger.

Kees (65 jaar): Al jaren ben ik actief in de sport. Ondanks mijn leeftijd vind ik het fijn om 3x in de week in het zwembad baantjes te trekken. Toch merkte ik dat dit de laatste paar maanden, misschien zelfs al het laatste jaar wat lastiger werd. Nu past dat ook wel bij mijn leeftijd. Maar omdat ik nog steeds actief van geest ben, vond ik dat mijn lichaam dat ook mocht zijn. Na wat uitzoekwerk kwam ik uit bij LitoFlex. Ik ben meteen gestart en na een paar weken kon ik weer prima baantjes trekken in het zwembad. Inmiddels heb ik mijn vrienden verteld welk middel ik gebruik, want zij kennen het stijve gevoel in je benen en heupen wel.

Rob (44 jaar): Ondanks dat ik mezelf nog helemaal oud vind, dacht mijn lichaam daar kennelijk anders over. Elke ochtend uit bed stappen was ineens niet meer zo vanzelfsprekend. Ik voelde me steeds vaker stram en stijf. Na wat uitzoekwerk kwam ik een verhaal tegen over rozenbottels ter ondersteuning van je gewrichten. In het begin was ik nog sceptisch, aan de andere kant had ik ook zo iets van; baat het niet dan schaadt het niet. Zeker niet omdat dit voedingssupplement 100% natuurlijk is. Met LitoFlex als ondersteuning, kan ik nu weer normaal opstaan.

Tjitske (40 jaar): Als moeder van drie kleine kinderen, ben ik het gewend om actief te zijn. Geen dag is hetzelfde, je rent soms letterlijk en figuurlijk de benen onder je lijf vandaan. En laat nu net mijn lijf en met name mijn benen de laatste tijd een seintje geven dat ik het best rustiger aan kon doen. Soms voelde ik me net een vrouw van een jaar of zeventig. Zelfs mijn kinderen maakten er opmerkingen over, als ik weer eens aangestrompeld kwam. Mijn buurvrouw (die inderdaad al wat ouder is), attendeerde mij op LitoFlex. Zij gaf aan dat het helemaal niet leeftijdgebonden is. Ik mocht zelfs een pot met capsules van haar ‘lenen’, om het te proberen. Zo lief! Ik gebruik nu zelf de poeder, omdat ik dit lekker door mijn gezonde fruitsmoothie doe. Echt super!