LitoFlex wat is het?

Heb je al langere tijd last van stijve spieren en/of gewrichten en domineert dit je leven? Wil je van alles doen maar werkt je lichaam niet altijd mee? Bevorder dan de beweeglijkheid van je gewrichten met de kracht uit de natuur!

LitoFlex is wereldwijd bekend en wordt in vele landen ingezet om de gewrichten te ondersteunen. Het is een 100% natuurlijk voedingssupplement op basis van rozenbottel en het enige product in Nederland met het actieve bestanddeel GOPO, dat maakt ons uniek! GOPO draagt namelijk bij aan de beweeglijkheid van de gewrichten. Daarnaast draagt het ook bij aan de aanmaak van kraakbeen, het afweersysteem en de bloedcirculatie in het lichaam.

LitoFlex 100% natuurlijk – rozenbottels, zonder toevoegingen!

Rozenbottels bevatten van nature antioxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en hebben een hoog vitamine C-gehalte. LitoFlex draagt daardoor bij aan het afweersysteem en de bloedcirculatie.

LitoFlex is in meerdere landen al een doorslaand succes vanwege de prachtige resultaten. Uit onderzoeken is gebleken dat GOPO bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten, de bloedcirculatie en het afweersysteem. Je kunt dit rozenbottelvoedingssupplement ook preventief inzetten om de gewrichten te ondersteunen, bijvoorbeeld na een intensieve training of activiteit.

De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden!